Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

12/09/2024 - Informació institucional

La Dra. Ester Marco es la nova editora en cap de la revista Rehabilitación

La investigadora del Grup de recerca en Rehabilitació dirigirà el procés editorial d'aquesta publicació, òrgan de comunicació de la Sociedad Española de Rehabilitación y Medicina Física.

La investigadora del Grup de recerca en Rehabilitació i cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l'Hospital del Mar, la Dra. Ester Marco, és, des de l'1 de setembre, la nova editora en cap de la revista Rehabilitación, fundada l'any 1956 i òrgan de comunicació de la Sociedad Española de Rehabilitación y Medicina Física (SERMEF). Serà la responsable de totes les etapes del procés editorial, seleccionant els articles, gestionant i coordinant l'equip editorial, assignant els revisors i editors associats. També s'encarregarà del control de qualitat, així com de la promoció de la revista i assegurar els estàndards ètics i legals.

La revista Rehabilitación acaba de ser inclosa en la Web of Science (WOS), el catàleg més important de revistes científiques que calcula el factor d'impacte i elabora el Journal of Citation Report. La inclusió a la WOS ha estat possible per l'increment de la qualitat dels treballs publicats a la revista, així com el creixement de l'activitat científica en rehabilitació.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte