Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

25-10-2022

Investigador/a (Doctorat en l'àrea de les Ciències Biomèdiques) - Programa Investigo 2022

Ref.:
FIMIM2487-BIGAS
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Anna Bigas Salvans
Títol del projecte:
Programa Investigo 2022 - Personal investigador amb títol de doctor/a (2022 INV-1 00005 /100005ID5)
Grup / Servei:
Grup de recerca en cèl·lules mare i càncer
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en cèl·lules mare i càncer (Programa de recerca en càncer).
Tasques que realitzarà:
Càrrec postdoctoral al grup de recerca en cèl·lules mare i càncer, liderat per la Dra. Anna Bigas. El grup de recerca sobre cèl·lules mare i càncer investiga com crear i renovar les cèl·lules mare que mantenen els teixits en condicions fisiològiques. Aquests processos tenen grans similituds amb els utilitzats pels tumors per a la seva perpetuació. Els nostres estudis se centren en el sistema hematopoètic i en el procés de leucèmia. L'investigador participarà en un projecte col·laboratiu que estudia els mecanismes de recaiguda en la leucèmia limfoblàstica aguda de cèl·lules T.
Formació:
Busquem candidats postdoctorals motivats i dinàmics amb un doctorat en qualsevol especialitat relacionada amb la ciència biomèdica que tinguin una bona productivitat científica com ho demostra almenys una publicació científica revisada per parells (o en bioRxiv). Estem especialment interessats en els candidats que volen seguir una carrera en recerca biomèdica.
Experiència:
Els candidats han de tenir experiència prèvia en les tasques esmentades anteriorment.
Coneixements:
Els requisits addicionals preferits inclouen: Experiència de laboratori en biologia cel·lular i molecular. Experiència en citometria de flux. o Experiència amb models de ratolí. Experiència en bioinformàtica bàsica. Excel·lents habilitats interpersonals i la capacitat de treballar amb altres com a jugador en equip. Bones habilitats de comunicació oral i escrita. Nivell alt d'anglès i coneixements d'informàtica a nivell d'usuari.
Informació addicional:
• Qualsevol persona interessada en aquesta oferta ha de presentar una carta de presentació i CV cec, que ha de contenir únicament informació relacionada amb les dades acadèmiques, educatives i laborals del candidat, així com informació de contacte. • El candidat/a, en el moment de la formalització del contracte haurà de ser menor de 30 anys, constar com a persona desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació al SOC. • Per a més informació: https://www.imim.cat/media/upload//arxius/ofertes%20de%20treball/2022/BT/JO%20INVESTIGO/Convocatoria%20Jo%20Investigo-FIMIM%202487-BIGAS.pdf?_t=1658917966
Contracte:
Duració determinada vinculat a programes finançats amb fons europeus (PRTR) 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 24300.00 € bruts anuals Octubre 2022

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 09-11-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte