Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

27-01-2023

Tècnic/a de Recerca (Master en Psicologia. Es valorarà Doctorat en Biomedicina).

Ref.:
FIMIM2601-MORTIER
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Philippe Mortier
Títol del projecte:
Towards Personalized Clinical Management of Suicide Risk through Data-Driven Clinical Decision Support using Transnational Electronic Registry Data. (AC22/00006)
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Tasques de coordinació del projecte relacionades amb la gestió de dades de registre; prestació de suport en el desenvolupament i manteniment d'un Pla de Gestió de Dades i d'Acords de Control i Posada en comú de Dades; tasques d'extracció de dades de registre, tasques de control de qualitat de dades de registre, tasques de mapatge de dades de registre i tasques d'harmonització i interoperabilitat de dades de registre (a formats de dades comunes); disseny, implementació i manteniment d'una plataforma d'anàlisi de dades federada transnacional per a facilitar l'anàlisi conjunta transnacional de dades de registre i l'intercanvi de resultats en línia amb les normatives de dades europees i nacionals.
Formació:
Master en Psicologia. Es valorarà Doctorat en Biomedicina.
Experiència:
Coordinació de projectes, maneig de dades de registres (extracció de dades, control de qualitat, mapatge de dades, harmonització de dades i optimització de la interoperabilitat) i disseny de metodologies d'anàlisi federada. Es valorarà molt positivament l'experiència prèvia amb el model de dades comuna OMOP, les tècniques de mineria de textos i la recerca en salut mental. També es valorarà l'experiència docent prèvia.
Coneixements:
Es valorarà el coneixement de paquets de programari estadístic (R, Python, SAS, STATA, M-PLUS). Bones habilitats de comunicació i organització són essencials en el nostre equip. Es valoraran coneixements de català, castellà i anglès.
Contracte:
Duració determinada vinculat a programes finançats amb fons europeus (PRTR) 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 27862.00 € bruts anuals Març 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 06-02-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte