Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

01/12/2021 - Informació general

La Dra. Esther Barreiro, coordinadora de normatives i recomanacions de la SEPAR

La junta de la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica ha decidit que la pneumòloga de l'Hospital del Mar i investigadora de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, dirigeixi el comitè que gestionarà i organitzarà els documents de posicionament de l'entitat.

La Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR), ha designat la Dra. Esther Barreiro, metgessa adjunta del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar i coordinadora del Grup de Recerca en desgast muscular i caquèxia en malalties cròniques respiratòries i càncer de pulmó de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), com a coordinadora del comitè de l'entitat que gestionarà les normatives i recomanacions que s'emetran des de la institució. El nomenament es va fer efectiu a la primera reunió de la nova junta de govern de la SEPAR.

La Dra. Barreiro serà l'encarregada de coordinar la gestió i organització dels documents de l'entitat, com ara les guies i normatives oficials. Això significa l'avaluació de tots els documents de posicionament de la SEPAR respecte al maneig dels pacients amb patologies pulmonars diverses, com ara la MPOC, el càncer de pulmó o l'asma. També aquells referits a situacions concretes com és l'actual pandèmia de la COVID-19, el consum de tabac o els efectes de la contaminació sobre la salut pulmonar. La seva tasca consistirà a avaluar, des del punt de vista dels continguts, la seva necessitat i la justificació de la seva redacció i edició final, així com la seva qualitat tècnica i científica i el grau d'evidència utilitzat.

Dra. Esther Barreiro

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte