IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

L'IMIM

L'IMIM (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques), ubicat al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, està conformat en un 82% per grups de recerca liderats per professionals del Parc de Salut MAR, en una bona part vinculats a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat Pompeu Fabra, així com per personal adscrit provinent del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra (DCEXS-UPF).

El 16 de desembre de 2013, el Comitè d'Acreditació de l'Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) va aprovar l'acreditació de l'IMIM com a Institut d'Investigació Sanitària, la qual va ser ratificada per la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación per l'Ordre de 17 de febrer de 2014.

Està format per uns set-cents professionals, dels que cent-dinou són investigadors i investigadores principals que es distribueixen en seixanta grups de recerca, integrats en els cinc programes de caràcter multidisciplinar que estructuren la recerca de l’IMIM:

Una part important del seu pressupost prové de fons de finançament externs competitius que es gestionen a través de la Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM).

La producció científica generada com a fruit d'aquesta recerca inclou prop de 945 publicacions anuals en revistes internacionals indexades al Science Citation Index (SCI). Així mateix, destaca que més del 60% de les publicacions de l’IMIM són a revistes del primer quartil de la seva categoria.

L'IMIM disposa d'un Comitè Científic Assessor Extern o Scientific Advisory Board (SAB) que està constituït per un grup de prestigiosos científics i científiques internacionals, experts en les diferents àrees corresponents als programes de recerca de l’IMIM. Veure Composició del SAB

Contacte

IMIM

Tel:
93 316 04 00

Fax:
93 316 04 10

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte