Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

27-07-2022

Tècnic/a de Laboratori (Grau en l'àrea de Ciències de la Salut, Biologia, Farmàcia, Biotecnologia) - Programa Investigo 2022.

Ref.:
FIMIM2495-WELZ
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Patrick Simon Welz
Títol del projecte:
Programa Investigo 2022 - Personal tecnòleg (2022 INV-1 00005 / 100005TG2)
Grup / Servei:
Grup de recerca en comunicació intercel·lular en càncer i envelliment
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en comunicació intercel·lular en càncer i envelliment (Programa de recerca en càncer).
Tasques que realitzarà:
Càrrec de tècnic al laboratori de Comunicació Intercel·lular en Càncer i Envelliment, dirigit pel Dr. Patrick Welz, un grup de recerca jove que investiga les xarxes de comunicació intercel·lular en càncer colorectal i en malalties neurodegeneratives relacionades amb l'envelliment. El laboratori forma part del programa d'investigació del càncer de l'Institut d'Investigacions Mèdiques de l'Hospital del Mar (IMIM).
Formació:
Grau en l'àrea de Ciències de la Salut (Biologia, Farmàcia, Biotecnologia, ...).
Experiència:
Es valorarà positivament tenir experiència prèvia en treball amb ratolins (tindran preferència els que tinguin el títol d'experimentació animal).
Coneixements:
Capacitat de comunicar-se en anglès (almenys a nivell bàsic). Experiència prèvia treballant en un laboratori de recerca, preferentment amb experiència pràctica en cultiu cel·lular, aïllament d'ADN/ARN/proteïnes, western-blotting, classificació cel·lular (FACS) o immunohistoquímica.
Informació addicional:
• Qualsevol persona interessada en aquesta oferta ha de presentar una carta de presentació i CV cec, que ha de contenir únicament informació relacionada amb les dades acadèmiques, educatives i laborals del candidat, així com informació de contacte. • El candidat/a, en el moment de la formalització del contracte haurà de ser menor de 30 anys, constar com a persona desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació al SOC. • Per a més informació: https://www.imim.cat/media/upload//arxius/ofertes%20de%20treball/2022/BT/JO%20INVESTIGO/Convocatoria%20Jo%20Investigo%20-FIMIM2495-WELZ.pdf?_t=1658920860
Contracte:
Duració determinada vinculat a programes finançats amb fons europeus (PRTR) 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 24300.00 € bruts anuals Octubre 2022

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 20-09-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte