Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

16-09-2022

Tecnic/a de Recerca (Llicenciatura en Biologia o grau equivalent. És imprescindible tenir el curs de formació de personal investigador usuari d'animals d'experimentació. Es valorarà positivament tenir el màster en Biotecnologia Molecular i tenir el doctorat en Ciències de la Salut).

Ref.:
FIMIM2523-ALBANELL
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Joan Albanell Mestres
Títol del projecte:
Predicción de enfermedad residual después de la terapia neoadyuvante en cáncer de mama HER2 positivo e identificación de estrategias para superar la resistencia
Grup / Servei:
Grup de recerca en teràpia molecular del càncer
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en teràpia molecular del càncer (Programa de recerca en càncer).
Tasques que realitzarà:
La persona seleccionada participarà en els projectes d’investigació del grup. Realitzarà treball experimental, anàlisi de resultats i redacció d’articles científics en el context d’un grup d’investigació translacional d’oncologia. Realitzarà funcions de suport, gestió i organització general del laboratori. Realitzarà experiments in vitro de cultius cel·lulars i biologia molecular. Manteniment de línies cel·lulars i assajos de viabilitat, western blot, qRT-PCR, citometria de flux, microscopia. També realitzarà experiments amb models més complexos (cultiu de teixits, 3D, organoids, co-cultius cel·lulars…). Processarà mostres humanes (mostres tumorals de pacients, sang,...). Realitzarà i donarà suport en experiments in vivo. Desenvolupar noves tècniques que requereixi el grup. També s’encarregarà d’escriure, revisar i supervisar els protocols del grup. Donarà suport als membres del grup en la realització d’experiments. S’encarregarà de donar formació als nous membres del grup en el correcte treball i compliment dels protocols i procediments del grup.
Formació:
Llicenciatura en Biologia o Grau equivalent. És imprescindible tenir el curs de formació de personal investigador usuari d'animals d'experimentació. Es valorarà positivament tenir el màster en Biotecnologia Molecular i tenir el doctorat en Ciències de la Salut.
Experiència:
Es requereix una experiència de 5 anys en les tasques anteriorment descrites. És imprescindible haver treballat en un grup de recerca traslacional en oncologia.
Coneixements:
Imprescindible tenir coneixements en: Recerca translacional, cultius cel·lulars, Western blot, qRT-PCR, microscopia, citometría de flux, experiments amb models animals de càncer, models de cultiu en 3D, anàlisi de dades amb Image J, QuantityOne, FlowJo, CyteK. També, és imprescindible tenir experiència en estudis in vivo. Es requereix nivell fluïd d’anglès i coneixements informàtics a nivell d’usuari d’Office i internet.
Informació addicional:
Es valorarà tenir publicats articles en revistes internacionals indexades. Es valorarà la capacitat demostrada per treballar en equips de recerca, fonamentalment en projectes de recerca translacional en oncologia. És imprescindible tenir experiència en l'ús dels programes Quantity one 1-D Analysis software, Calculsyn, GraphPad i SPSS.Aquesta subvenció podrà ser cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, 'Una manera de fer Europa'.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa. 34130.22 € bruts anuals Octubre 2022

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 22-09-2022.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte