Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

15-05-2023

Tècnic/a de Recerca (Màster en Salut Pública o similar, Estadística o Bioinformàtica. Es valorarà positivament tenir formació en Ciències Biomèdiques).

Ref.:
FIMIM2653-DE LA TORRE
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Rafael De La Torre Fornell
Títol del projecte:
Understanding the mechanisms of non-pharmacological interventions (AC22/00004)
Grup / Servei:
Grup de recerca en farmacologia integrada i neurociència de sistemes
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en farmacologia integrada i neurociència de sistemes (Programa de recerca en neurociències).
Tasques que realitzarà:
Estem buscant un tècnic de recerca interessat en unir-se al Grup de Recerca en Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes del IMIM-Hospital del Mar, liderat pel Dr. Rafael de la Torre. La posició ofereix la oportunitat de contribuir a en un projecte de recerca d'avantguarda i col·laborar amb equips internacionals. La persona contractada treballarà en un projecte Europeu (JPND) que té com a objectiu la predicció de respostes individuals a intervencions multimodals basades en estils de vida dirigides en prevenir el deteriorament cognitiu associat a la malaltia d’Alzheimer, així com en l’anàlisi dels factors que afecten l'èxit d’aquest tipus d’intervencions. Estem buscant candidats que tinguin expertesa en estadística o bioinformàtica, així com en el maneig de dades, l’harmonització de dades i l’anàlisi de dades longitudinals utilitzant models multi-nivell o models de creixement de classes latents, entre d’altres. La persona candidata també participarà en la redacció d’articles científics. Es requereix coneixement de paquets d’anàlisi estadístic, preferentment R. Es valorarà bones capacitats comunicatives i organitzatives, així com excel·lent nivell d’anglès. El candidat treballarà al costat d'un equip d'investigadors divers amb molta experiència en nutrició i cognició, contribuint a publicacions d'alt impacte i projectes internacionals.
Formació:
Màster en Salut Pública o similar, Estadística o Bioinformàtica. Es valorarà positivament tenir formació en Ciències Biomèdiques).
Experiència:
Es requereix experiència prèvia mínima de 3 anys en les tasques descrites, incloent la gestió de bases de dades d’estudis clínics i anàlisi estadístic de les dades obtingudes per tal de generar els informes de resultats corresponents. Es valorarà tenir publicacions científiques.
Coneixements:
Alt nivell d'anglès. Coneixements de R i d'altres programes de tractament i anàlisi de dades.
Contracte:
Duració determinada vinculat a programes finançats amb fons europeus (PRTR) 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 27863.32 € bruts anuals Juliol 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 12-06-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte