Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

13-12-2023

Tècnic/a de Recerca (Grau o equivalent en un camp rellevant per a l'estudi en ciències de la salut (llevadora, infermeria, medicina amb especialitat en ginecologia/obstetrícia). ).

Ref.:
FIMIM2743-INSA
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Esther Insa Calderón
Títol del projecte:
Dana Medical Precision Plus (DMP+), eHealth para la medición y mejora de la salud mental de las mujeres en matrescencia
Grup / Servei:
Grup de recerca en determinants socials i educació per a la salut
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en determinants socials i educació per a la salut (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
-Suport amb reclutament de participants gestants en l'estudi. -Recollida de dades quantitatives i/o mostres sanguínies de les participants de l'estudi. -Seguiment de la mostra durant el periode d'estudi. -Implementació de la intervenció: Col.laborar en la prestació de la intervenció, asegurant el compliment del protocol d'estudi. -Formació de professionals col.laborador/es: Realitzar formacions al nou personal que realitzarà captació de participants. -Entrada i gestió de dades en les bases de dades. -Col.laboració amb els equips de recerca, incloent investigadores, estadístics i altres membres de l'equip per garantir la fluidesa de l'assaig. -Anàlisi de dades: Col.laborar en l'anàlisi de dades i interpretació. -Informes: Participar de la preparció de material, presentacions i publicacions per a congressos i revistes. -Documentació: Mantenir registres de les activitats de recerca i protocols.
Formació:
Grau o equivalent en un camp rellevant per a l'estudi en ciències de la salut (llevadora, infermeria, medicina amb especialitat en ginecologia/obstetrícia).
Experiència:
Es valorarà experiència prèvia en recerca, especialment en assaigs clínics o salut mental perinatal.
Coneixements:
Es requereix nivell avançat d'anglès, castellà i català. Es valorarà coneixement de metodologia de recerca i tècniques de recollida de dades. Capacitat de treball manera independent i com a part d'un equip de recerca.
Informació addicional:
Aquesta posició forma part d'un estudi clínic multicèntric on s'avaluarà l'impacte de les eines digitals i la salut mental perinatal de dones durant la gestació i fins als dos anys postpart. Se sol·licita que la persona tingui sensibilitat i empatia per treballar i comunicar-se amb població vulnerable (gestació i salut mental). L'import del cost de la contractació està subvencionat per l'Agència Estatal d'Investigació i aquesta contractació està supeditada a la concessió de l'ajut.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada parcial (20 hores/setmana) 14422.66 € bruts anuals Gener 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 20-06-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte