Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

17-11-2023

Suport a la Recerca (Cicle Formatiu de Grau Superior en l’àrea d’Administració/Gestió o similar.) - Primera experiència professional (SOC)).

Ref.:
FIMIM2714-MERINO
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Maria Merino Tapia
Títol del projecte:
Contractació de persones joves aturades en el si dels serveis prestats per aquestes administracions públiques, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU (SOC016/23/000030).
Grup / Servei:
Recursos Humans
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà a Recursos Humans (Programa de gestió).
Tasques que realitzarà:
En coordinació amb el Servei de Recursos Informàtics, la persona seleccionada participarà en la revisió i millora de processos i circuits de Recursos Humans, així com en el disseny i la transformació dels mateixos en eines digitals que permetin millorar la seva eficiència i la millora de l'experiència d'usuari, des de la perspectiva tant dels diferents col·lectius d'interès (candidats/des, empleats/des), com dels mateixos gestors de la mateixa.
Formació:
Cicle Formatiu de Grau Superior en l’àrea d’Administració/Gestió o similar.
Coneixements:
Es valorarà positivament tenir coneixements en Recursos Humans.
Informació addicional:
• Qualsevol persona interessada en aquesta oferta ha de presentar un CV cec, que ha de contenir únicament informació relacionada amb les dades acadèmiques, educatives i laborals del candidat, així com informació de contacte. • El candidat/a, en el moment de la formalització del contracte haurà de ser menor de 30 anys, constar com a persona desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació al SOC. • Per a més informació: https://www.imim.cat/media/upload//arxius/ofertes%20de%20treball/2023/BT/PRIMERA%20EXPERIENCIA%20PROFESSIONAL%20-%20SOC/2n%20semestre/Borsa%20de%20CV%20-%20SOC%20Primera%20Experi%C3%A8ncia%20Professional%20-%20RRHH.pdf?_t=1700208022
Contracte:
CT formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 24343.35 € bruts anuals Desembre 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 26-01-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte