Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

01-12-2023

Tècnic/a de Recerca (Grau universitari en l’àmbit de les Ciències de la Salut (e. g., Medicina, Biologia, Psicologia). Es valorarà formació reglada en Salut Pública i en Estadística o metodologia per a la recerca. ).

Ref.:
FIMIM2732-ALONSO
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Jordi Alonso Caballero
Títol del projecte:
Pla d’actuació entre el Departament de Salut i la Fundació Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) per a la promoció de la Salut Mental
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Suport en les tasques de gestió de projecte; realització de revisions sistemàtiques de la literatura i revisió de directrius i protocols basats en l'evidència relacionats amb desenvolupament i avaluació d’intervencions de prevenció en salut mental; gestió i anàlisi de dades; disseny i execució d'estudis de recerca qualitativa (entrevistes, grups focals); elaboració de materials de difusió, articles científics i informes tècnics de resultats.
Formació:
Grau universitari en l’àmbit de les Ciències de la Salut (e. g., Medicina, Biologia, Psicologia). Es valorarà formació reglada en Salut Pública i en Estadística o metodologia per a la recerca.
Experiència:
Experiència prèvia en projectes de recerca en epidemiologia i salut mental. Experiència com a gestor de projectes. Es valorarà positivament l'experiència prèvia en recollida de dades i d’anàlisi estadística en projectes de recerca.
Coneixements:
Idiomes: català, castellà i anglès. Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari. Coneixements en estadística i eines per a l'anàlisi de dades (R, Stata, SAS). Es valoraran coneixements de mètodes d’anàlisi psicomètrica.
Informació addicional:
Bones habilitats de comunicació i capacitat d’aprenentatge continu. Persona organitzada, treballadora i proactiva. Aptituds per treballar en equip i capacitat de treballar de manera autònoma. Es valoraran cartes de recomanació.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 28845.31 € bruts anuals Gener 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 14-12-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte