Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

28-11-2023

Suport a la Recerca (Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior de Comunicació, Màrqueting , Publicitat, Comunicació audiovisual, Community Manager, Documentació o camp relacionat) - Primera experiència professional (SOC)).).

Ref.:
FIMIM2730-CALSINA
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Marta Calsina Freixas
Títol del projecte:
Contractació de persones joves aturades en el si dels serveis prestats per aquestes administracions públiques, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU (SOC016/23/000030)
Grup / Servei:
Servei de Comunicació
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Direcció (Programa de gestió).
Tasques que realitzarà:
Col·laborar en la creació de contingut escrit i visual per a comunicats de premsa, xarxes socials i altres canals de comunicació. Col·laborar en la gestió de comptes de xarxes socials i participar en la planificació i execució d'estratègies de contingut. Ajudar en l'organització i promoció d'esdeveniments i activitats relacionades amb la recerca. Donar suport a la relació amb mitjans de comunicació, periodistes i col·laboradors externs. Contribuir a la creació de materials de difusió, presentacions i documents relacionats amb la recerca. Donar suport en tasques administratives
Formació:
Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior de Comunicació, Màrqueting, Publicitat, Comunicació audiovisual, Community Manager, Documentació o camp relacionat.
Coneixements:
Es valorarà el coneixement d'eines de disseny i programari d'edició d'imatges. Es valorarà positivament: o Passió per la comunicació i interès en la recerca i la ciència. o Excel·lent habilitat per a la comunicació escrita i oral en català, castellà i anglès. o Creativitat i desig d'aprendre i créixer en el camp de la comunicació. o Capacitat per a treballar de manera efectiva en un entorn d'equip i gestionar múltiples tasques.
Informació addicional:
• Qualsevol persona interessada en aquesta oferta ha de presentar un CV cec, que ha de contenir únicament informació relacionada amb les dades acadèmiques, educatives i laborals del candidat, així com informació de contacte. • El candidat/a, en el moment de la formalització del contracte haurà de ser menor de 30 anys, constar com a persona desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació al SOC. • Per a més informació: https://www.imim.cat/media/upload//arxius/ofertes%20de%20treball/2023/BT/PRIMERA%20EXPERIENCIA%20PROFESSIONAL%20-%20SOC/2n%20semestre/Borsa%20de%20CV%20-%20SOC%20Primera%20Experi%C3%A8ncia%20Professional%20-%20Comunicaci%C3%B3.pdf?_t=1701161097
Contracte:
CT formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 24343.35 € bruts anuals Desembre 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 25-01-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte