Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

23-11-2023

Suport a la Recerca (Cicle Formatiu de Grau Mitja o Grau Superior en l’àrea d’Administració/Gestió o similar) - Primera experiència professional (SOC).).

Ref.:
FIMIM2728-VIAL
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Sandra Vial Mora
Títol del projecte:
Contractació de persones joves aturades en el si dels serveis prestats per aquestes administracions públiques, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU (SOC016/23/000030 )
Grup / Servei:
Recursos Humans
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Recursos Humans (Programa de gestió).
Tasques que realitzarà:
La persona seleccionada s'incorporarà al Servei de Prevenció de Riscos Laborals per donar suport en la revisió i anàlisi de la documentació institucional existent (registres del sistema de gestió de prevenció, instruccions bàsiques, circuits, plantilles, protocols institucionals... etc.), per actualitzar-la i introduir millores informàtiques, en coordinació amb el Servei de Recursos Informàtics, i així digitalitzar els processos de registre, seguiment i explotació de dades per a la implementació d' un millor sistema de gestió documental en el Servei.
Formació:
Cicle Formatiu de Grau Mitja o Grau Superior en l’àrea d’Administració/Gestió o similar.
Coneixements:
Coneixements informàtics a nivell usuari. Es valorarà positivament disposar de coneixements en prevenció de riscos laborals i disposar de coneixement en llengua anglesa.
Informació addicional:
• Qualsevol persona interessada en aquesta oferta ha de presentar un CV cec, que ha de contenir únicament informació relacionada amb les dades acadèmiques, educatives i laborals del candidat, així com informació de contacte. • El candidat/a, en el moment de la formalització del contracte haurà de ser menor de 30 anys, constar com a persona desocupada i inscrita com a demandant d'ocupació al SOC. • Per a més informació: https://www.imim.cat/media/upload//arxius/ofertes%20de%20treball/2023/BT/PRIMERA%20EXPERIENCIA%20PROFESSIONAL%20-%20SOC/2n%20semestre/Borsa%20de%20CV%20-%20SOC%20Primera%20Experi%C3%A8ncia%20Professional%20-%20PRL.pdf?_t=1700732746
Contracte:
CT formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 24343.35 € bruts anuals Desembre 2023

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 25-01-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte