Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

01-12-2023

Tècnic/a de Recerca (Grau en Ciències de la salut. Es valorarà màster, postgrau o especialització en metodologia de la investigació biomèdica o similar.).

Ref.:
FIMIM2736-ALONSO
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Jordi Alonso Caballero
Títol del projecte:
Investigación comparativa de la efectividad para la toma de decisiones compartida en el tratamiento del cáncer de próstata localizado con modalidades nuevas y tradicionales
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Coordinació de les dues cohorts del 'Grup Multicèntric Espanyol de Càncer de Pròstata Localitzat': a) fer les tasques de coordinació de les cohorts per a planificar les visites clíniques en cada centre i la seva corresponent entrevista telefònica de Pros; b) gestionar les bases de dades i realitzar el control de qualitat d'aquests; c) dissenyar l'estratègia analítica juntament amb l'equip investigador; i d) realitzar l'anàlisi estadística i preparar taules i figures de resultats per a la seva difusió.
Formació:
Grau en Ciències de la salut. Es valorarà màster, postgrau o especialització en metodologia de la investigació biomèdica o similar.
Experiència:
Experiència en administració d'instruments de qualitat de vida relacionada amb la salut o altres PRO en projectes de recerca, especialment en càncer de pròstata. Es valorarà l’experiència en gestió i control de qualitat de bases de dades, creació de puntuacions d’instruments PRO, anàlisis estadístic amb aquests tipus de variables, i construcció de taules i figures per mostrar resultats d'aquest tipus de variables.
Coneixements:
Català, castellà, anglès. Per la col·laboració en redacció de documents i articles, cal tenir un nivell mig-alt d'anglès, que es valorarà durant l’entrevista. Es valoraran: - Coneixements en epidemiologia i estadística. - Coneixements en paquets estadístics com STATA, SPSS, o R. - Paquet Office, i habilitats amb programari i plataformes específiques que permeten el disseny de qüestionaris per a la recol·lecció de dades (REDCap, Teleform, QDS...).
Informació addicional:
Es busca una persona amb capacitat organitzativa i habilitats per a treballar en equips multidisciplinars.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 14p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 28845.31 € bruts anuals Gener 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 15-12-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte