Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

01-12-2023

Tècnic/a de Recerca (Grau en Matemàtiques, Estadística, Bioinformàtica, Ciència de Dades o un camp relacionat.).

Ref.:
FIMIM2735-MORTIER
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Philippe Mortier
Títol del projecte:
Towards Personalized Suicide Prevention - Improving Clinical Risk Assessment and Indicated Treatment Allocation among Patients at Risk for Suicide (202220-30)
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Suport analític i estadístic de dades per facilitar l'execució de diverses activitats científiques dins del projecte CARES. Les tasques inclouen la gestió de dades electròniques dels registres de salut, abastant activitats com la neteja, harmonització i integració de dades, juntament amb l'anàlisi d'aquestes.
Formació:
Grau en Matemàtiques, Estadística, Bioinformàtica, Ciència de Dades o un camp relacionat.
Experiència:
Valorem l'experiència en les següents tasques: gestió de dades (com la neteja de dades brutes, garantir la qualitat de les dades i preparar-les per a l'anàlisi inicial), harmonització de dades, tasques d'interoperabilitat (especialment pel que fa als registres electrònics de salut) i l'ús de tècniques d'aprenentatge automàtic per millorar la precisió del model predictiu i identificar predictors crucials.
Coneixements:
El coneixement de paquets de programari estadístic com R, Python, SAS, STATA, M-PLUS és una avantatge, així com tenir un màster o doctorat en Estadística o Bioestadística. Valorem el pensament independent, la capacitat i disposició per adquirir noves habilitats analítiques quan sigui necessari. La comunicació efectiva i les sòlides habilitats organitzatives són fonamentals dins del nostre equip. Es valora la competència en els idiomes català, espanyol i anglès.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 28845.31 € bruts anuals Gener 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 19-12-2023.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte