Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

21-06-2024

Tècnic/a de Recerca (Màster en Bioinformàtica i Bioestadística.).

Ref.:
FIMIM2831-MORTIER
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Philippe Mortier
Títol del projecte:
Towards Personalized Clinical Management of Suicide Risk through Data-Driven Clinical Decision Support using Transnational Electronic Registry Data. (AC22/00006)
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Tasques de coordinació del projecte relacionades amb la gestió de dades de registre; tasques d'extracció de dades de registre, tasques de control de qualitat de dades de registre, tasques de mapatge de dades de registre, i tasques d'harmonització i interoperabilitat de dades de registre; manteniment d'una plataforma d'anàlisi de dades federada transnacional per a facilitar l'anàlisi de dades de registre transnacional conjunt i l'intercanvi de resultats en línia amb les normatives de dades europees i nacionals; desenvolupament d'un flux de treball analític per a la predicció de resultats adversos (per exemple, suïcidi) entre participants d'alt risc en el servei d'urgències (recopilació de dades, integració, anàlisi i visualització de dades de registre per a donar suport a la interpretació funcional del risc).
Formació:
Màster en Bioinformàtica i Bioestadística.
Experiència:
Es valorarà experiència prèvia en gestió de dades i models predictius en projectes internacionals.
Coneixements:
Coneixements generals de ciència de dades aplicada; coneixements de programació (SQL, Python, R); formació en Estadística així com en tècniques d'Aprenentatge Automàtic Supervisat i No Supervisat; coneixements de Visualització de Dades. Bona comunicació, habilitats de resolució de problemes i capacitat d'aprenentatge són essencials en el nostre equip. Es requereixen coneixements d'anglès (B2 o superior).
Contracte:
Duració determinada vinculat a programes finançats amb fons europeus (PRTR) 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 27846.99 € bruts anuals Juliol 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 27-06-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte