Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

10-06-2024

Tècnic/a de Recerca (Títol universitari en Medicina o un altre títol en ciències de la salut que garanteixi la capacitat de gestió de les tasques esmentades. Màster, llicenciatura, postgrau o especialització en Salut Pública, metodologia de la investigació biomèdica o similar, tenint en compte que el tipus de contracte exigeix un mínim de 300 ECTS. Es valoraran cursos de postgrau o màsters en salut pública o epidemiologia.).

Ref.:
FIMIM2834-GARIN
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Olatz Garin Boronat
Títol del projecte:
Implementación de PROMs y PREMs en la atención clínica rutinaria: evaluación de sus requisitos e impacto
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
La persona seleccionada portarà la coordinació i gestió del reclutament i seguiment dels participants a l'estudi 'Implementació de PROMs i PREMs a l'atenció clínica rutinària: avaluació dels seus requisits i impacte'. Per això realitzarà les tasques següents: a) Disseny de les enquestes a RedCap, per tant, comprensió de la complexitat de les mesures reportades pel participant. b) Resolució de les possibles incidències que poden aparèixer en recopilar dades a la pràctica diària amb les diferents plataformes innovadores, inclosos problemes ètics i d’avaluació de protecció de dades. c) Gestió de les diferents bases de dades per assolir els objectius d'avaluació del projecte, incloses les relacionades amb les variables sociodemogràfiques i les variables clíniques basals recomanades per ICHOM. d) Coordinació de la inscripció dels participants per a cadascuna de les quatre unitats. e) Coordinació del control de qualitat de les dades i la conducció d’anàlisi.
Formació:
Títol universitari en Medicina o un altre títol en ciències de la salut que garanteixi la capacitat de gestió de les tasques esmentades. Màster, llicenciatura, postgrau o especialització en Salut Pública, metodologia de la investigació biomèdica o similar, tenint en compte que el tipus de contracte exigeix un mínim de 300 ECTS. Es valoraran cursos de postgrau o màsters en salut pública o epidemiologia.
Experiència:
Es valorarà experiència en projectes de recerca, especialment en la seva coordinació.
Coneixements:
Es valoraran principalment els coneixements en epidemiologia, estadístiques i l’administració i l’aplicació de resultats reportats pels pacients. També és imprescindible tenir un nivell mig-alt d'anglès que es valorarà a l'entrevista.
Informació addicional:
Es cerca persona amb capacitat organitzativa, iniciativa i constància, que tingui habilitats per treballar en equips multidisciplinaris i habilitat de comunicació. Aquesta subvenció podrà ser cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, 'Una manera de fer Europa'. La contractació està supedita a la concessió de l'ajut que finança aquest projecte.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 27646.42 € bruts anuals Juliol 2024

Aquest procés de selecció ha finalitzat en data 26-06-2024.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte