Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

10-06-2024

Investigador/a (Doctorat en matemàtiques, física, informàtica.).

Ref.:
FIMIM2838-VILARROYA
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Oscar Vilarroya Oliver
Títol del projecte:
Value-Aware Artificial Intelligence (101070930)
Grup / Servei:
Grup de recerca en neuroimatge en trastorns mentals
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en neuroimatge en trastorns mentals (Programa de recerca en neurociències).
Tasques que realitzarà:
- Desenvolupar models computacionals i simulacions per a estudiar la dinàmica de la presa de decisions morals humanes. - Dissenyar experiments i analitzar dades empíriques per validar i perfeccionar els models. - Col·laborar amb equips interdisciplinaris per integrar coneixements de psicologia, neurociència i ètica als models. - Optimització de paràmetres i anàlisi de sensibilitat per explorar la solidesa dels models. - Publicar els resultats de la investigació en revistes científiques d'alt impacte i presentar-los a conferències. - Acompanyar els estudiants de grau i postgrau que participin als projectes de recerca. - Estar al dia dels darrers avenços en modelització computacional i psicologia moral.
Formació:
Doctorat en matemàtiques, física, informàtica.
Experiència:
Experiència amb modelatge basat en agents, sistemes dinàmics o enfocaments de modelització similars. • Historial de publicacions en revistes científiques de renom. • Capacitat per treballar de manera autònoma i col·laborar eficaçment dins d'un equip interdisciplinari. • Excel·lents habilitats comunicatives, tant escrites com orals.
Coneixements:
• Bons antecedents en modelització matemàtica, simulacions computacionals i llenguatges de programació (p. ex., Python, MATLAB o similar). • Competència en anàlisi estadística i visualització de dades.
Informació addicional:
Es requereix presentar carta de motivació junt amb el CV. Aquest contracte és part d’un projecte que ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea dins de l’acord de subvenció Nº 101070930.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 28536.49 € bruts anuals Setembre 2024

Formulari d'inscripció

Les dades que ens proporcionis seran tractades de conformitat amb la nostra política de privacitat

A l'IMIM apostem per la millora contínua. Per aquest motiu, tenim a la teva disposició el següent formulari per a recollir els teus suggeriments/queixes sobre la teva experiència com a candidat/a en els nostres processos de selecció. La teva opinió és molt important per a nosaltres.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte