Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Convocatòries temporals

02-07-2024

Tècnic/a de Recerca (Màster en Estadística, Bioinformàtica, Ciència de Dades o un camp relacionat.).

Ref.:
FIMIM2856-MORTIER
Institució:
FUNDACIÓ IMIM
Investigador/s responsable/s del projecte:
Philippe Mortier
Títol del projecte:
Hacia la prevención personalizada del suicidio: mejorar la evaluación del riesgo clínico y la asignación del tratamiento indicado entre los pacientes con riesgo de suicidio (RECIPROC) (PI22/00107)
Grup / Servei:
Grup de recerca en serveis sanitaris
Descripció:
La persona seleccionada s'incorporarà al Grup de recerca en serveis sanitaris (Programa de recerca en epidemiologia i salut pública).
Tasques que realitzarà:
Suport analític i estadístic per facilitar l'execució del projecte RECIPROC i activitats relacionades. El projecte RECIPROC té com a objectiu desenvolupar un sistema de suport a la decisió clínica que millori la detecció, predicció i gestió del risc de suïcidi i de la conducta autolesiva. Les tasques inclouen la gestió i anàlisi de grans conjunts de dades electròniques de registres de salut.
Formació:
Màster en Estadística, Bioinformàtica, Ciència de Dades o un camp relacionat.
Experiència:
Valorem l'experiència en les següents tasques: gestió de dades, control de qualitat de dades i l'ús de tècniques analítiques avançades de dades incloent anàlisi estadística descriptiva i visualització de dades, anàlisi exploratori de dades (per exemple, PCA), anàlisi inferencial de dades (per exemple, anàlisi de supervivència) i anàlisi predictiva (per exemple, regressió logística o tècniques d'aprenentatge automàtic).
Coneixements:
Es requereix un bon coneixement de paquets de programari estadístic com R o Python. Valorem el pensament independent, la capacitat i disposició per adquirir noves habilitats analítiques quan sigui necessari. La comunicació efectiva, les sòlides habilitats organitzatives, i el treball en equip són fonamentals dins del nostre equip. Es valora la competència en els idiomes català, espanyol i/o anglès.
Informació addicional:
Aquesta subvenció podrà ser cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, 'Una manera de fer Europa'.
Contracte:
Indefinit d’activitats cientifico-tècniques 12p
Horari Retribució Data d'incorporació
Jornada completa 27646.42 € bruts anuals Setembre 2024

Formulari d'inscripció

Les dades que ens proporcionis seran tractades de conformitat amb la nostra política de privacitat

A l'IMIM apostem per la millora contínua. Per aquest motiu, tenim a la teva disposició el següent formulari per a recollir els teus suggeriments/queixes sobre la teva experiència com a candidat/a en els nostres processos de selecció. La teva opinió és molt important per a nosaltres.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte