Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

22/12/2021 - Informació institucional

La Dra. Marta Torrens formarà part del comitè executiu de la World Association on Dual Disorders

La Directora del Procés d'Addiccions de l'INAD i investigadora de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques accedeix a la direcció d'aquesta entitat que promou el coneixement i la recerca sobre la patologia dual.

El congrés de la World Association on Dual Disorders (WADD) va aprovar en el seu congrés, celebrat a París entre els dies 7 i 9 de desembre, la incorporació de la Dra. Marta Torrens al seu comitè executiu. D'aquesta manera, la Directora del Procés d'Addiccions de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar (INAD) i coordinadora del Grup de Recerca en Addiccions de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), participarà en la presa de decisions de l'entitat, com l'organització de congressos, cursos de formació i publicacions.

Marta_Torrens

La Dra. Marta Torrens, en una imatge d'arxiu

La Dra. Torrens apunta la importància de "visibilitzar la patologia dual arreu, crear una xarxa de societats dedicada a aquest aspecte de la salut mental per impulsar la recerca i el coneixement". Formarà part del comitè executiu de la WADD durant els pròxims quatre anys.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte