Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

07/07/2006 - Acte

Obertes les inscripcions per participar en el European Seminar on Neuroimaging and Addiction – 7 i 8 de setembre

Aquest seminari busca proporcionar els coneixements bàsics i els avenços més recents en l’aplicació de les tècniques de neuroimatge en els camps de la psicofarmacologia, la psiquiatria i les substàncies d’abús, fomentant un apropament interdisciplinari.

La trobada està dirigida a investigadors clínics, estudiants, investigadors pre i postdoctorals és a dir, totes aquelles persones que vulguin aprendre més sobre les tècniques de neuroimatge i l’addicció o que pensin en un futur dedicar-se a aquest camp.

El format del curs consistirà en una sèrie de conferències i sessions, a més de la presentació de pòsters per discutir sobre el futur d’aquestes tècniques i sobre la recerca que actualment s’està duent a terme.

El seminari està organitzat pel Grup de Recerca en Farmacologia Humana i Neurociències de l’IMIM-UPF i el PRBB, la Secció de Neuroimatge de l’Institut de Psiquiatria del King’s College de Londres, la Secció de Toxicomanies de l'Institut d'Atenció Psiquiàtrica, Salut Mental i Toxicomanies-Hospital del Mar, l’Institut d’Alta Tecnologia del PRBB i la Secció de Neuroimatge de la Association of European Paychiatrists.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte