Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

12/07/2010 - Informació general

20è Campionat d'Europa d'Atletisme

El Laboratori de Control Antidopatge de l’IMIM realitzarà les anàlisis de control antidopatge del campionat

20è Campionat d'Europa d'Atletisme

La ciutat de Barcelona acollirà del 27 de juliol a l'1 d'agost de 2010 el 20è Campionat d'Europa d'Atletisme, Barcelona 2010. El Campionat se celebrarà, fonamentalment,a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, excepte aquelles proves en ruta que seran disputades en un circuit dissenyat en el centre de la ciutat. Més de 1.400 atletes, dels 50 països membres,competiran en aquests dies en 57 disciplines.

L'Hospital del Mar serà un dels hospitals de referència tant per a la seva atenció programada (proves) com urgent. S'han organitzat amb els responsables de les àrees implicades els recursos i el dispositiu d'atenció, que s'activarà el proper 24 de juliol i fins el 2 d'agost per a poder atendre, en cas necessari i junt a altres dispositius de la ciutat i de la pròpia Organització, les més de 25.000 persones que es preveu visitin la nostra ciutat.

Així mateix, el Laboratori de Control Antidopatge de l’IMIM serà l’encarregat de realitzar els controls antidopatge del campionat. Es calcula que en 7 dies s’hauran d’analitzar més de 300 mostres d’orina i 300 mostres de sang, amb un temps d’informació de resultats de no més de 48h. El Laboratori haurà d’organitzar un dispositiu especial que implicarà el treball durant 24 h per tal de poder complir amb aquest requisit de l’organització.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte