Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

14/10/2011 - Informació institucional

Comencen els Jocs Panamericans: El Laboratori Antidopatge de l’IMIM es trasllada a Mèxic.

S'instal·la un “Laboratori satèl·lit” del Laboratori de l’IMIM per realitzar les anàlisis

Comencen els Jocs Panamericans: El Laboratori Antidopatge de l’IMIM es trasllada a Mèxic.

Reunió preparatòria a Mèxic

Des d’avui fins el 30 d’octubre se celebraran a Guadalajara (Mèxic) els XVI Jocs Panamericans en els que hi participen 42 països del continent americà.

Durant aproximadament un mes, una vintena de professionals del Laboratori de Control Antidopatge de l’IMIM (Institut de Recerca Hospital del Mar) es traslladarà a Mèxic per tal de realitzar les anàlisis de control antidopatge dels Jocs.

Aquest és un projecte de col·laboració entre la Fundació IMIM, el Consejo Estatal para el fomento Deportivo y el Apoyo a la Juventud de Mèxic i de la Comisión Nacional de Cultura Física y Deporte (CONADE).

Això ha implicat la instal·lació d’un “Laboratori satèl·lit” del Laboratori de Control Antidopatge de l’IMIM a les instal·lacions de CONADE a Mèxic, i l’obtenció de les acreditacions necessàries per realitzar les anàlisis, ISO 17025 i WADA (World Antidoping Agency), aconseguides en les auditories que es van fer el passat mes de juliol.

Previ a l’inici dels jocs, s’ha fet una reunió preparatòria amb l'equip del laboratori, que á més del personal mexicà i català, també incorpora alguns especialistes de Viena, Roma, La Havana i Madrid, tots ells sota la direcció del laboratori de l'IMIM.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte