Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

25/01/2016 - Nota de premsa

L’IMIM escollit per la World Anti-doping Agency (WADA) únic centre mundial per a la preparació de material de referència

La World Anti-doping Agency (WADA) i la Fundació IMIM acaben de signar la renovació del conveni per al període 2016-2020 que acredita l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) com a únic centre de referència mundial per a la preparació de material de referència per a l’avaluació dels 34 laboratoris antidopatge mundials acreditats. El conveni va entrar en vigor el passat 1 de gener, té una durada de 4 anys i aportarà a la Institució un total de 1.000.000 d’euros d’ingrés.

El grup de recerca en Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l’IMIM és el responsable de la preparació d’aquest material de referència que serveix perquè els laboratoris antidopatge puguin ser avaluats en termes de qualitat cada quatre mesos. Superar aquesta avaluació és imprescindible per seguir formant part del selecte grup de 34 laboratoris antidopatge acreditats actualment a tot el món.

La renovació del conveni suposa un important reconeixement a l’expertesa i a la qualitat de la tasca que realitza l’IMIM en aquest àmbit des de l’any 2004. 

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte