Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

10/11/2020 - Informació general

La Sociedad Española de Psiquiatría Biológica nomena el Dr. Víctor Pérez com a president de l’entitat

El director de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar i coordinador del Grup de Recerca en Salut Mental de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, ocuparà la presidència de l'entitat durant els pròxims quatre anys. Fins ara, exercia com a vicepresident de la societat.

El Dr. Víctor Pérez, director de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar (INAD) serà el president de la Sociedad Española de Psiquiatría Biológica (SEPB) durant els pròxims quatre anys. La seva elecció es va produir a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat, celebrada de forma virtual el passat 29 d'octubre.

El Dr. Pérez substitueix al capdavant de la societat a la Dra. Ana González Pinto, de l'Hospital Universitario d'Àlaba. Entre els objectius que es marca la nova junta, hi ha "donar serveis d'utilitat als socis de la SEPB i potenciar la recerca en psiquiatria biològica". El programa de la candidatura escollida recull "lluitar contra l'estigma de la psiquiatria a la societat actual i potenciar la visualització de la psiquiatria mèdica i la col·laboració amb la resta d'associacions del camp de la salut mental, incloent-hi les entitats de familiars i pacients".

El Dr. Víctor Pérez
Doctorat en Psiquiatria per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment és el Director de l'INAD i lidera el Grup de Recerca en Salut Mental de l'IMIM-Hospital del Mar. Ha desenvolupat la seva tasca assistencial i de recerca en el camp de la neuroimatge, la genètica i la terapèutica en esquizofrènia, trastorns afectius i de la personalitat. També és el coordinador nacional de l'European Alliance Againts Depression i és investigador CIBERSAM. Ha publicat prop de 200 publicacions científiques.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte