Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

12/03/2021 - Informació general

- Reconeixement a la Dra. Marta Torrens per la seva contribució en la recerca de les addiccions a Europa

La responsable del Procés d'Addiccions de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar (INAD) i coordinadora del grup de recerca en Addiccions de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques ha estat reconeguda per la seva contribució a la recerca en addiccions a Europa.

La Dra. Marta Torrens ha guanyat el Premi EUFAS EAR 2020, atorgat per l'European Federation of Addiction Societies i la revista European Addiction Research. Aquest premi reconeix la tasca de la responsable del Procés d'Addiccions de l'INAD a la recerca en addiccions a Europa.

El guardó s'atorga des de l'any 2016 a figures que han destacat en el camp de la recerca en addicions. El comitè del guardó va considerar que la tasca de la Dra. Torrens, amb més de 200 articles de gran qualitat publicats en revistes internacionals, ha contribuït de forma substancial en l'avenç en la investigació translacional en aquesta temàtica, i ha estat clau en la introducció de diversos instruments i escales per a diagnosticar i avaluar la patologia dual. Ha participat en nombroses conferències i cursos nacionals i internacionals sobre bones pràctiques en el tractament clínic de les addiccions, col·laborant amb organitzacions internacionals com l'Organització Mundial de la Salut (OMS), l'Oficina de les Nacions Unides contra les Drogues i el Crim (UNODC) i l'Observatori Europeu de les Drogues i les Drogaddiccions.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte