Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

25/11/2021 - Informació institucional

El Dr. Joaquim Gea assessora l’Asociación Colombiana de Neumología y Cirugía del Tórax en l’elaboració d’un document de consens sobre el seguiment dels pacients post-COVID-19

El cap de servei emèrit de Pneumologia de l'Hospital del Mar i del Grup de recerca en Miogènesi, inflamació i funció muscular de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques és un dels catorze experts convidats a participar-hi.

El Dr. Joaquim Gea, cap de servei emèrit de Pneumologia de l'Hospital del Mar i del Grup de recerca en Miogènesi, inflamació i funció muscular de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMM), ha estat un dels dos experts internacionals, i únic europeu, convidat a participar en l'elaboració del document de consens de l'Asociación Colombiana de Neumología y Cirugía del Tórax, sobre el seguiment i tractament dels pacients que han superat la COVID-19. Els redactors del document tindran en compte l'evidència publicada per a elaborar-ho i establir recomanacions sobre el maneig de les complicacions respiratòries d'aquests pacients, com és el cas del tipus de programa de rehabilitació pulmonar i els exercicis recomanables en funció de la seva patologia.

Joaquim_Gea

El Dr. Joquim Gea

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte