27/01/2022
Virtual, a les 11:00h
En el marc del projecte PENSA per a la prevenció del deteriorament cognitiu, us convidem el pròxim dijous 27/01/22 a les 11:00 h a una sessió online organitzada pel programa de Neurociències de l'IMIM, que porta per títol "L'emoció de menjar" a càrrec de la cuinera Ada Parellada, directora del Restaurant Semproniana de Barcelona i Creu de Sant Jordi 2016.
________________________________________________________________
As part of the PENSA project for the prevention of cognitive impairment, we invite you next Thursday 27/01/22 at 11:00 to an online session organized by the Neurosciences Program of IMIM, entitled "The excitement of eating" by the cook Ada Parellada, director of the Restaurant Semproniana in Barcelona and Creu de Sant Jordi 2016.
The language of the seminar will be Catalan.
© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions MèdiquesAvís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte