IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

HR Excellence in Research

El juny de 2015, l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) ha obtingut el reconeixement de la Comissió Europea HR Excellence in Research. Aquest reconeixement evidencia que l’IMIM fa seus els principis generals de la Carta Europea de l'Investigador i el Codi de Conducta per a la Contractació d'Investigadors (Charter&Code), i dóna ple suport al seu compromís en la millora de les polítiques i procediments interns de recursos humans.

Aquest reconeixement d’excel·lència és una oportunitat per establir una estratègia de recursos humans global i coherent, que permeti aconseguir la visibilitat internacional que proporciona un entorn de treball estimulant i unes condicions de treball favorables per a la recerca.

L’Estratègia de Recursos Humans per als investigadors (HRS4R) és l’eina establerta per la Comissió Europea per a l’aplicació dels principis de la Carta i el Codi i consta de 5 passos als quals s’ha de sotmetre la Institució:

  1. Anàlisi interna sobre el compliment dels principis del Charter & Code (Gap Analysis).
  2. En base als resultats, desenvolupament de la pròpia estratègia de recursos humans pels investigadors concretada en un Pla d’Acció que cal publicar a la web institucional.
  3. Revisió de l’anàlisi interna i del pla d’acció, i reconeixement per part de la Comissió Europea. El reconeixement permet l’ús del distintiu “HR Excellence in Research”.
  4. Implementació de les accions i autoavaluació del procés després de 2 anys.
  5. Avaluació externa després de 4 anys i renovació del reconeixement.

Més informació

Contacte

Directora:
Maria Merino(ELIMINAR)

Tel:
93 316 06 06

Fax:
93 316 04 10

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte