Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

24/03/2023 - Informació general

La Fundació ”la Caixa” atorga una beca de doctorat a Marc Canela Grimau, investigador de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques

És un dels investigadors que es beneficiaran de les ajudes d'aquesta entitat per atreure i retenir el talent. En total, són un centenar de beques, amb una dotació de més de 20 milions d'euros.

L'investigador de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, Marc Canela Grimau, està entre el centenar de becaris seleccionats per la Fundació "la Caixa" en els seus programes INPhINIT i postdoctorat Junior Leader de suport a joves talents perquè duguin a terme la seva recerca a Espanya i Portugal i d'atracció d'investigadors estrangers. L'acte de lliurament de les beques ha tingut lloc el 22 de març al Museu de la Ciència CosmoCaixa.

Beques_doctorat_la_Caixa

Ha estat seleccionat entre prop de 1.500 sol·licituds per rebre l'ajuda per portar a terme el seu doctorat. En total, s'han atorgat 65 beques en aquest apartat, mentre que al de les ajudes a postdoctorats, han estat 40 les persones escollides. En total, els dos programes sumen una inversió de més de 20 milions d'euros, cofinançats per la Comissió Europea a través de l'Acció Marie Sklodowska-Curie COFUND en el context del programa marc Horizon 2020.

En Marc Canela Grimau, nascut a Barcelona l'any 1999, es va graduar en bioquímica a la Universitat de Barcelona el 2021. Durant els estudis de grau, va fer una estada de pràctiques als Estats Units organitzada pel Rotary International i una altra a Munic, a Alemanya, organitzada per la Fundació Amgen. Per completar el grau, va fer una estada a la Ludwig-Maximilians-Universität München, on va preparar la seva tesi de grau sobre genètica i comportament animal. El 2022 va obtenir el màster en Neurociències de la Universitat de Barcelona. Des del 2022, està fent un doctorat en el grup d'investigació del Dr. Arnau Busquets-García, de l'IMIM-Hospital del Mar, on estudia els circuits cerebrals responsables dels processos cognitius complexos, com el condicionament de segon ordre.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte