IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Serveis sanitaris Jordi Alonso

La nostra investigació se centra en els mètodes per mesurar la salut percebuda, la discapacitat i els resultats informats pels pacients (PRO). Les nostres principals línies de recerca apliquen aquests mètodes per avaluar la càrrega dels trastorns mentals i avaluar l'efectivitat comparada de les intervencions en malalties cròniques, en particular el càncer i l'asma. La nostra recerca es duu a terme en col·laboració amb diverses xarxes internacionals de recerca. La transferència de coneixement també és un focus important del grup, amb un paper destacat a BiblioPRO, la biblioteca en línia de PROs en espanyol, que inclou més d'1.700 instruments.

Estem compromesos amb diverses activitats educatives i de tutoria: el Màster en Salut Pública, el Grau en Medicina i altres programes oficials d'educació, tant de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) com de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i la Unitat Docent PSMAR d'especialistes en Medicina Preventiva i Salut Pública.

El nostre equip està format per uns 20 professionals amb diferents trajectòries formatives, com ciències de la vida, psicologia, estadística i altres, i forma part del CIBER de Epidemiología y Salud Pública (Institut de Salut Carlos III), i està reconegut com a Grup de Recerca Consolidat per la Generalitat de Catalunya.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte