Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

22/06/2015 - Informació institucional

“Apropant distàncies, apropant capacitats” nova campanya de micromecenatge dels Amics de l'Hospital del Mar

Els diners que es recullin es destinar al disseny d'una eina d'estimulació cognitiva per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquest estiu tres nedadors, Carles Céspedes, Fer Espina i David Presas, creuaran l’estret de Gibraltar, des de Isla Tarifa fins a Punta Cires, i en tornaran sense descansar i amb el seu propi esforç. Aquest és un repte que molt pocs han aconseguit abans, i el posen al servei de la recerca en discapacitats Intel·lectuals. Actualment hi ha una manca d’eines d'estimulació cognitiva com aquesta, adaptades a persones amb discapacitat intel·lectual, tot i constituir el 9 % de la població espanyola. 

És una campanya de micromecenatge que vol fer visible que les distàncies, que de vegades semblen impossibles, són superables amb esforç i motivació. Els diners que recullin es destinaran a dissenyar una eina d’estimulació cognitiva que millori la memòria, el llenguatge o la capacitat de relacionar-se de les persones amb discapacitats intel·lectuals, un projecte liderat pel grup de Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l'IMIM i el de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del CRG.

Trobareu tots els detalls de la campanya i l’accés als donatius seguint l’enllaç:http://www.migranodearena.org/apropant-distancies

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte